Mina 5 favorit-serier

april 26, 2016


The Walking Dead - Säsongerna har skiftat en hel del med upp och nergångar, både i seriens handling och i mitt tyckande, MEN det håller fortfarande och varje gång sitter jag med täcket halvt upp över ansiktet med andan i halsen.
F.R.I.E.N.D.S - Ja, vad ska jag säga. Tidernas bästa sitcom-serie ever! Jag känner igen mig i ALLA karaktärers personligheter dessutom. Monicas pedanta sida, Joeys smått dumma kommentarer, Phoebes hysteriska skratt, Rachels fåfänga, Ross korrektion av andras ord och så självklart Chandlers sarkastiska skämt. That's all me! Love it.
Harper's Island - "En "mini"-serie på 13 avsnitt som handlar om en grupp familj och vänner som reser till en ö utanför Seattle för att fira ett bröllop. För sju år sedan mördades sex människor på ön av en mördare vid namn John Wakefield, en av hans offer var Abby Mills mamma. Drama, skräck, mysterium."
Dexter - "Handlar om Dexter som är en kriminaltekniker specialiserad inom blodanalys för Miami Metro Police Department och som "extraknäcker som seriemördare." Måste vara en av de bästa serierna jag sett hittills. Jag blev så ledsen när sista avsnittet sändes... Kan starkt rekommendera denna!
Making a Murderer - "En sann dokumentärserie som handlar om Steve Avery som blir oskyldigt dömd och får sitta i fängelse i 18 år. Om korrupta poliser och deras s.k bevis som inte räcker till." Efter varje avsnitt var jag så otroligt arg på rättsystemet och hur detta verkligen kan gå till. Hur är det möjligt!? Denna Måste ni se.

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images