Midsommar 2016

juni 25, 2016

Vilken härlig start på min semester. I torsdagskväll åkte jag, min kille och vår gemensamma vän Toffer upp till Båstad för att fira midsommar tillsammans. På självaste midsommar startade vi med vår sedvanliga frukost och midsommarstång på bord.

 Gunnel och Bruno åkte iväg på kvällen tills sina vänner för att fira midsommar tillsammans med dem, en tradition de haft sen flera år tillbaka. Så vi körde på grillat! Marinerade karré kotletter med potatisgratäng, två såser och en fräsch sallad till. Vi avslutade vår midsommarafton med en film på tv; Cast Away med Tom Hanks.


På midsommardagen (idag) åkte vi till melbystrand och solade, badade och kastade frisbee i solen. Så himla gott kan jag lova!!!!

Senare på eftermiddagen blev det boule och sedan åkte vår vän hem då han saknade sina katter för mycket. Vi andra drog igång grillen och grillade bbq-glaserade revbensspjäll med potatisgratäng och sås. Såå gott!

Vi hann dock äta upp i tid innan det plötsligt drog igång värsta regnskuren. Fick springa ut i ovädret och hämta in katten Max som var ute i koppel som var fäst i en stång. Tog upp honom i famnen, lossade kopplet och alla hans tassar var utsträckta med klorna ute, haha stackaren.

Nu sitter vi på soffan och ska dricka kaffe och kolla film. Myspys-deluxe! Ha en fortsatt fin midsommarhelg!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images