Top Social

Det man haft, men inte längre har, är lätt att sakna

tisdag, november 01, 2016
Åh, det är så typiskt alltså. Var hundra procent säker på att vi skulle tvätta ikväll. Sorterar tvätt, är redo klockan sju och går ner till tvättstugan och loggar in i vår elektroniska bokningsskärm och märker att vi skulle tvätta igår! Vi får endast ha en bokning per vecka, även om man missat eller glömt bort sin tvättid. Men det konstiga är att man måste logga in under den första halvtimmen och inte senare för att kunna aktivera och få tvätta, gör man inte det så försvinner bokningen. Men då tycker man att man ska kunna göra en bokning till då man inte använt sin tvättid, men nej.

Det är därför bokning med kolv är så bra! Det hade vi i vår förra lägenhet. Det man har haft, men inte längre har, är lätt att sakna. Det är ju samma sak med badkar. Vi hade badkar i vår förra lägenhet men nu har vi dusch. Som man saknar att ta ett varmt bubbelbad med tända ljus och musik. Mhm.. Livet!
1 kommentar on "Det man haft, men inte längre har, är lätt att sakna"
  1. ÄLSKAR att jag har egen tvättmaskin, det känns som att inget system fungerar. Jag ska försöka komma ihåg din födelsedag, men om jag inte gör det: GRATTIS I FÖRSKOTT <3

    SvaraRadera