SOCIAL MEDIA

söndag 20 november 2016

🍽 Matvecka 46 🍽

Måndag: Var ganska trött efter jobbet så inhandlade enkla ingredienser för att göra hamburgare. Det blir ingen riktigt god hamburgare utan stekt ägg. Mmmm...

Middag: Hamburgare med cheddar, tre olika dressing, ketchup och stekt ägg.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tisdag: Tanken var matlådor, så det blev en enkel korvgryta med paprika och broccoli som går snabbt att göra och bara att blanda ihop med pastan.

Frukost: Två ostmackor. En kopp kaffe.
Lunch: Böngryta i burk.
Middag: Enkel korvgryta med paprika och broccoli, serverat med pasta.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onsdag: Denna dag åkte jag upp till Stockholms skärgård för att gå på min utbildning inom jobbet och fick alltså serverat helt sjukt goda maträtter. Man känner sig alltid lika bortskämd när man kommer dit till kursgården. Heeelt ljuvligt! Korven var faktiskt den godaste korv jag NÅGONSIN ätit! Helt fantastisk.

Frukost: Två ostmackor och en kopp kaffe.
Lunch: Torsk i gräddsås med kokt potatis.
Middag: Hemlagad korv med potatispuré med picklad lök och grönkål.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------



Torsdag: Även denna dag var outstandning! Första gången jag sett denna version av kyckling röd curry dock. Den såg inte så aptitretande ut och väldigt färglös, men smaken var det absolut inget fel på! Perfekt stekt kyckling.

Det var även första gången jag ätit dovhjort. -"Oh. My. God!" säger jag bara. Första biten var dock seg, men resten av hjorten var såå mör och fin och perfekt stekt tillsammans med en härlig sky.

Frukost: Äggröra med bacon. Några skivor nätmelon. En kopp kaffe. Ett glas juice.
Lunch: Lins-och morotssoppa. Röd curry med kyckling.
Middag: Dovhjort med gratäng och sky.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Fredag: Wallenbergare i perfektion! Fin kontrast med rödbetan i biffen tillsammans med den mustiga och lena rödvinssåsen. Wow!

Frukost: Äggröra med bacon. Fyra skivor nätmelon. En kopp kaffe. Ett glas juice.
Lunch: Wallenbergare med stekt potatis och rödvinssås.
Middag: Chokladmuffins och en kopp kaffe på flyget.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lördag: Vi firade min bror som fyller 30 år idag. Det var ett stort bord uppdukat med lax, potatissallad, olika ostar, såser, oxfilé m.m.

Frukost: Äggmackor med kaviar. Några koppar kaffe.
Lunch: Kaffe.
Middag: Buffé

Skicka en kommentar