Top Social

Breakfast

söndag, februari 26, 2017
Stack ner till bageriet i morse och köpte varsin baguette till mig och min kille. Tycker om sådana här morgnar när man lyxar till det med frukost från ett bageri, och så slipper man själv fixa frukost, haha. Känner mig pigg och redo för dagen! Ska besöka min far på kaffe, äta hans egengjorda semlor och prata skit. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt - som jag gör varje söndag.

Har du några planer idag?
4 kommentarer on "Breakfast"
 1. Svar
  1. Det var det minsann! :-) Himla mysigt att lyxa till det lite extra på helgerna. Och guld värt med ett bageri runt hörnan. :-)

   Radera
 2. Åh älskar frukostmys, speciellt köpa färskt bröd eller äta ute. Känns så himla lyxigt! Saknar att äta frukost med någon nu när jag bor själv *evig singel* ;) hoppas dagen varit härlig och att nästa vecka börjar strålande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, visst är det! Man behöver lite helg-lyx i livet. Att unna sig något litet extra är alltid bra. ;-) Ja, min dag har varit superbra - lugn och trivsam och jag tror säkerligen veckan kommer fortsätta stråla. Jag önskar dig detsamma! Ha en fortsatt fin söndag, kram! <3

   Radera