Top Social

Filmtips: Rogue One

torsdag, mars 16, 2017

Rouge One utspelar sig mellan 3:e och 4:e filmen och är inte en officiell episod utan en fristående film. Tyckte den hade allt, om inte mer! Jag tycker de har fångat karaktärerna riktigt bra och krigsscenerna är outstanding! Jag är ett stort Star Wars fan och tyckte den här toppade "The Force Awakens" totalt. Måste ses!

Ett utdrag från filmrecension från metros Elin Dahlman:
"Det här är alltså en fristående berättelse, men den utspelas i direkt anslutning till 1977 års "Star wars: Episod IV – Nytt hopp". Här får vi veta hur ritningarna till Dödsstjärnan, Rymdimperiets massförstörelsevapen, hamnar i händerna på en rebellgrupp för att så småningom (i "Nytt hopp") överlämnas till prinsessan Leia Organa.
Centralfigur är antihjälten Jyn Erso (Felicity Jones), en halvkriminell ensamvarg som rekryteras av rebellrörelsen. Kopplingen mellan Dödsstjärnan och Jyn är hennes far, vetenskapsmannen Galen Erso (Mads Mikkelsen). För länge sedan kidnappades han av Imperieofficeren Orson Krennic (Ben Mendelsohn) för att arbeta med vapenkonstruktionen. Nu har Galen skickat rebellrörelsen information om Dödsstjärnans svaga punkt."
Post Comment
Skicka en kommentar