Top Social

Egg, bacon and friends

söndag, april 23, 2017
Helgen har innefattat två dagar med umgänge med vänner och kollegor. Igår hade vi avskedsfest för vår kollega som slutar. Sorgligt, men väldigt roligt för honom! När man känner att det är dags för en förändring och komma vidare så måste man göra något drastiskt och lämna det gamla bakom sig, och som för hans del - flytta till en ny stad. Så starkt och modigt.

I alla fall, min kille lagade frukost till mig i morse. -"Är du sugen på ägg och bacon!?" frågade han. "Såklaaart!" utropar jag. En macka med stekt ägg, två slicar ost och krispig bacon på toppen. Kan inte gå fel!

Just nu äter jag ost och kex och kollar på Vänner. Söndagen kan inte bli bättre alltså, och ikväll ska vi ta kinamat! Mmmums! Flottigt, friterat och starkt. Perfect sunday.

Har du några roliga planer för dagen?
2 kommentarer on "Egg, bacon and friends"
  1. aaah men bra matdag ju, är så himla sugen på smält ost! haha, visst är det godare än "kall" ost? konstigt det där ;) Hoppas du haft en mysig helg och får en fin vecka <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jaa! Typ varma mackor med tomatskivor, salta lite och en massa ost på! Såå gott ju. :-D Tack så mycket, har haft en fin helg och veckan startade hur bra som helst. Önskar dig detsamma fina du! <3

      Radera