Top Social

Here comes the sun

torsdag, maj 25, 2017
Åh, ljuvliga härliga sol - du är så välkommen! Har tagit lugnt på balkongen och ätit glass idag. Det satt bra efter att vi började dagen att rensa våra "skrymslen"/garderober i morse ner till källaren och storstädning.

Röd dag = avkoppling. Resten av dagen ska spenderas hemma och bara vara. Inga måsten eller krav. Vad har du för planer idag?
2 kommentarer on "Here comes the sun"
 1. Men gud så fint, finaste!!!! Jag har också röd ledig dag och har mest handlat, tankat bilen och ätit mat. Det är gott med mat. Vi har haft varmt men mulet. Det sägs bli kallt här i Umeå snart igen, med blygsamma 5 grader. Idag har det varit 18 och som sagt mulet :)

  Jag tycker om dig jättemycket. Tycker du ska bo här. Det BRUKAR inte vara 5 grader i maj, så låt inte det avskräcka dig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men gulliga, underbara du! Jag tycker om dig med! :-) Så kul det skulle varit om vi bodde närmare varandra, då skulle vi lätt träffas! <3

   Skönt att ha ledig dag mitt i veckan. :-) Men ååh, kylan får inte komma tillbaka nu!? Snart är det riktig högsommar och varmare temperatur. Här nere har vi haft många varma dagar, så lägenheten är som en bastu nu. Ett minus på sommaren att det är så varmt att det är svårt att sova. ;-P KRAM PÅ DIG! <3

   Radera