Top Social

Midsommardagen i bilder

söndag, juni 25, 2017
Har haft en riktigt härlig midsommarafton som jag ska visa bilder för er en dag. Men idag ska jag visa lite bilder från igår på midsommardagen.

Vi åkte iväg till Hovs Hallar och promenerade i backarna och kollade på den vackra utsikten. Min vän Evelina hade aldrig varit där, så det var kul att även hon nu fått uppleva denna plats.

På bilden ser det ut som att man kan gå rakt fram och kliva emellan buskarna för att komma till klipporna, men vi står ännu högre upp än vad det ser ut.

Vi åkte runt och tog en sightseeing runt och lite utanför Båstad för att visa Johan hur det ser ut då han aldrig varit här tidigare. En uppskattad biltur med olika stopp på vägen.

Efter vår roadtrip åkte vi hem och körde igång eftermiddagsfikat. Kladdkaka, glass och jordgubbar. Vi har hunnit äta såå mycket jordgubbar nu, men har inte tröttnat än, haha.

Vår vän Johan åkte hem på eftermiddagen för han skulle jobba dagen efter, och vi stannade kvar och åt gårdagens rester. Man kan inte få nog av potatis... ;-) På kvällen såg vi "Sova Med Fienden" med Julia Roberts i huvudrollen. Obehaglig film med en man som misshandlar sin fru. Jag tycker inte alls om sådana filmer men ändå vill jag se för det blir spännande och man väntar hela tiden på kvinnans revansch.

Det var i princip vår midsommardag. Hur har Du firat helgen?
Post Comment
Skicka en kommentar