Några dagar i bilder

juli 29, 2017

Det har varit karneval i staden hela helgen och i torsdagskväll spontanköpte jag en väska i första ståndet vi kom fram till. Jag visste att min vän Eve är grym på att pruta och fynda, så hon fick äran att testa och lyckades få ner den från 150 kr till 130 kr, haha. För min egen del så har jag såå svårt för att pruta då jag tänker på försäljarna som såklart vill tjäna lite pengar och har inte direkt mod till att göra det.

Vi var ute med min mor, bror och Eve och självfallet skulle vi äta langos, vilket jag har suktat efter hela veckan. Det satt som en smäck! Min favorit är med räkor, rödlök, ost, creme fraiche och rom. Den gula langosvagnen är också en favorit, men denna gång blev det en annan, mest på grund av priset.

Igår kväll blev det ännu en karnevalsdag efter jobbet och grymma syster sol stod för underhållningen. Synd att hon inte fick spela senare på kvällen när det var lite mörkare och mer folk, men trots det så rockade hon järnet på scen!

I morse tog vi tåget upp till Båstad för att besöka Gunnel och Bruno. När vi kom fram till Båstad station delade en tjej ut kaffe latte i regnet. Varför gör dem inte det varje gång liksom? Jag är inte den som är den. Ett trevligt mottagande när man kom fram.

Ingen ro och ingen vila. När vi hoppade in i bilen var det raka vägen mot Östra Karup på vår traditionsenliga shoppingrunda och avverkade outlets-butiker efter outlets-butiker och en blomsterbutik i slutet. Fynda tre överdelar som jag ska visa er en dag. Köpte även en stor dos med strumpor. Det tar inte lång tid innan det blir hål i strumporna längst fram vid tårna. Så på varje högerfot sticker min ena tå ut, precis som den vill rymma iväg.

Nu är det en powernap som gäller innan vi äter lasagne ikväll och ser en film tillsammans. Lugnet här är obeskrivlig. Har du några spännande planer i helgen?

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images