Top Social

Fredagslistan

fredag, augusti 25, 2017
Lånade listan från bästa Egoina.


Humör idag?
- Lite trött (trots att jag fått bra med sömn i natt), seg i kroppen men glad ändå!

Dagens planer?
- Halva dagen har nästan passerat, men i morse köade vi till en elektronikaffär som sålde ut allt upp till 80% och köpte väldigt spontant en ny tv, så den har vi meckat med halva dagen har det känts som, haha. Sedan drog vi till Willys och storhandlade mat för helgen och kommande vecka, därefter har jag inte gjort så mycket mer än ätit sen lunch och kollat tv. Snart kommer min vän förbi på en kopp kaffe och prat. En lugn och trivsam dag helt enkelt.

Helgens planer?
- Ska hem till min far i morgon och umgås lite, därefter på kvällen är det avskedsfest för min kära kollega som styr kosan mot nya äventyr och mål. Så det blir middag på "Harry´s" och därefter hem till min ena kollega för att avsluta kvällen med förhoppningsvis lite dans och gott dricka. På söndag är vi bjudna hem till min bror för att äta ärtsoppa med fläsk och bruna bönor med stekt potatis och fläsk - det är min brors signaturrätter som han självfallet gör från grunden. Så det är min helg lite kortfattat.

Vad är det roligaste som hände i veckan?
- Min väninna Eve var hemma hos oss i veckan då vi hade lite vinhäng på balkongen och åt pizza framför tv:n, då vi skulle se Idol. Efter programmet kom "En stark resa med Morgan och Ola-Conny" och deras knäppa kommentarer och roliga sätt att vara fick oss att skratta så vi nästan låg på golvet så tårarna rann och mina glasögon blev alldeles blöta, haha! Var längesen jag skrattade så hysteriskt!

Veckans fundering?
- Jag är duktig på att fundera över saker och frågar gärna Rick (för jag tror han är Google) men han är ju lika fundersam som jag över mina frågor. Så jag har undrat över mycket, men ingenting som är värd att rapportera om.

Vad gjorde du för ett år sedan?
- Jag var och tränade med min syster, åt chili con carne, tog en två-timmars promenad längs havet med min bror och åt glass.

Vad hoppas du händer i helgen?
- Att det blir mycket skratt, härligt väder och gott umgänge med fina människor. Sista dagarna nu på semestern.
Post Comment
Skicka en kommentar