Veckans recept: Krämig kycklinggryta med dijonsenap

augusti 30, 2017

Bildkälla: Pinterest/Ica

Kan det bli mycket enklare? Och kan det bli mycket godare? I don´t think so. Eller jo, det kan det självfallet, men nu ska vi faktiskt få lov att överdriva. Det gäller ju ändå mat. Veckans recept är något du lätt kan slänga ihop när du vill laga något väldigt, väldigt enkelt och inte behöva krångla med en massa ingredienser, som dessutom smakar såå gott! Det kan även vara en bra "bas" som du kan lägga till extra kryddor och piffa upp rätten ytterligare, men jag tycker ändå om den här rätten i all sin enkelhet, speciellt med en krispig fräsch sallad till.

Testa & bon apetit!

Ingredienser:
450g kycklinglårfilé
salt och peppar
3 dl syrad grädde
2 msk dijonsenap
1 hönsbuljongtärning
1 dl hackad färsk gräslök

Gör så här:
1. Bryn kycklingen och salta och peppra på båda sidor.
2. Tillsätt syrad grädde, dijonsenap och hönsbuljongtärningen. Rör om.
3. Låt sjuda i 10 min tills kycklingen är klar.
4. Strö över gräslök.
KLART!

Servera med kokt ris och en härlig sallad till. Njuuuut!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images