Top Social

8 random frågor

torsdag, maj 03, 2018
1. Beroende av?
- Min kille, kaffe, läppstift, mitt armbandsur, tv-serien Vänner och sol.

2. Du måste klä dig i en färg resten av ditt liv, vilken väljer du?
- Hmm... skulle gärna vilja välja svart för det är ett säkert kort, men jag måste välja blå!

3. Vad får du oftast komplimanger för?
- Jag får ständigt komplimanger för mina ögonbryn på jobbet av kära kunder faktiskt! Annars är det för min hårfärg. Är naturligt rödtott med skiftningar i håret och ljusa slingor. Senast jag var hos frisören så blev frisören alldeles lyrisk över min hårfärg och var tvungen att påpeka det till sina kollegor, haha. Gulligt!

4. Dina planer inför 2018?
- Jobba och köra på på jobbet. Ser fram emot ett högt tempo på jobb, det är då jag funkar som bäst dessutom är det så otroligt roligt att flaxa och flänga runt mellan kassa, kunder och lager.

Under min semester ska jag och min mor till Berlin! Har rest runt en hel del under mina år men aldrig varit i Berlin, så det ser jag verkligen fram emot. Sen ser jag fram emot roadtrip några dagar med min syster, varma balkonghäng med ett glas rosé och häng i skateparken.

5. Brukar du skratta åt dig själv?
- Hahaha, när gör jag inte det!? Det är så skönt att ha distans och kunna skratta åt sig själv, med varandra och livet. Ett skratt förlänger faktiskt livet!!!

6. Hur ser dina morgonrutiner ut?
- Jag börjar alltid med att göra kaffe, förbereder mig för sminkning i badrummet, dricker kaffe medan jag sminkar mig i 15 min. Därefter gör jag mackor framför tv:n och dricker kaffe. Jag tycker om lugna morgnar när man inte behöver stressa i sista minuten. Därför är god framförhållning och vara i god tid det bästa!

7. Serier du följer just nu?
- Ja, det är ju såklart Vänner i princip varje kväll innan läggdags, annars så följer jag inga andra serier just nu. Ser fram emot när 13 Reasons Why säsong 2 släpps!!

8. När brukar du oftast gå och lägga dig?
- Det beror på om jag har jobb dagen efter, men oftast blir det vid 22-tiden.
Post Comment
Skicka en kommentar