Top Social

The me-time tag

onsdag, maj 02, 2018
Det var längesedan jag gjorde en blogglista, och nu känns det som det är rätt i tiden och dags för det faktiskt. Så nu rabblar jag inte mer, utan nu kör vi:

1. Vad tittar du på eller läser på din egentid?

2. Vad har du på dig på din egentid?
Eftersom jag jobbar i uniform så tycker jag om att klä upp mig om dagarna. Gärna en tjusig blus och jeans, eller ett lätt linne och bekväma mönstrade byxor tillsammans med lite smycken. Jag har en ganska rak, klassisk och enkel stil. Vissa dagar är det mer mörkt/svart, andra dagar är jag en färgklick! Jag är väldigt varierande och nu på senare har jag vågat mer och provar gärna plagg som ser fulsnygga ut för jag vet att de kommer se såå annorlunda och betydligt bättre när jag har det på.

3. Vilka är dina egentids skönhetsprodukter?
Hmm... jag tycker om att lägga ansiktsmask, måla nytt nagellack och en doftande shower gel är inte helt fel heller!


4. Favorit nagellack just nu?
Jag tycker om IsaDoras nagellack, speciellt "nr.532 Seashell" som ni ser här ovan. Love, love, love it! Älskar att den är så ljus, pastellig och rosa.

5. Vad äter/dricker du under din egentid?
Jag dricker väldigt mycket vatten, gärna bubbelvatten. Kaffe är ett måste på morgonen. Kaffe med mjölk och två sucketter. Och vad jag äter? Jag älskar husmanskost! Köttbullar med potatismos och brunsås, dillstuvad potatis med stekt falukorv, fläskpannkaka och korv stroganoff för att nämna några. 
Men samtidigt är jag nyfiken och tycker om att testa nytt. Jag ÄLSKAR fisk och skaldjur och skulle lätt kunna ha det på menyn varje dag. Men jag har en sambo som tycker om korv och pasta. ;-)

6. Favorit ljus just nu?
Inget vad jag vet?

7. Har du någonsin egentid utomhus?
Vilken märklig fråga, haha? Jag tycker om att promenera, cykla och sticker gärna ut och handlar mat i min ensamhet/på min egentid då jag älskar att handla mat, planera för veckan och bli inspirerad i köket. Att sitta på balkongen med bra musik och en kopp kaffe är inte fy skam heller!

8. Skulle du någonsin gå på bio själv?
JAA!! Jag är inte den som är den. Klart att jag skulle vilja. Inga konstigheter. :-)

9. Favorit online butik?
Hmm... jag är ingen online-shoppare utan vill gärna klämma och känna det jag handlar. Det är lite risky att handla online tycker jag. Men min kille är en utmärkt onlineshoppare och hittills har det gått strålande med storlekar och kvalité trots att han är såååå lång!

10. Något mer? Vad mer gör du under din egentid?
Jag tycker om att läsa bloggar, städa och fixa hemma såklart, handla mat, blogga, slå igång retro FM på radion och dansa loss. Tja, listan kan göras lång. ;-)
Post Comment
Skicka en kommentar