Top Social

Mina 3 mat-cravings just nu:

tisdag, juni 05, 2018
Ni som läst min blogg ett tag vet att jag har konstiga mat-kombon och nu har jag fått två nya mat-cravings och en som fortfarande hänger med. Undra vad det kan vara!? Här kommer mina, just nu, tre favoritkäk jag gärna stoppar i mig när jag är sugen på något:

Nr. 1: Isbergssallad med keso kryddat med örtsalt och salt
- Jag vet inte varför, men jag tror det har att göra med det krispiga från salladen och den mjuka konsistensen från keson som får mig att gilla det här. Det är lite som att keso gör allt så mycket bättre! Det känns som jag har keso till allt just nu, haha. Det skulle inte förvåna mig överhuvudtaget om det är gott på glass!

Nr. 2: Äggmacka med kaviar och keso kryddat med aromat.
- Japp. Keso igen. Jag tycker om när man har lite örtsalt, aromat eller salt på keso, men här behöver jag inte ha det då kaviar är ganska salt och sen tycker jag om ägg också. Väldigt svävande förklaringar här känner jag, haha. Men jag älskar keso, okej?

Nr. 3: (Långköraren) Äggröra!
- Och sist men inte minst; äggröra! Ja, vi ser ju gemensamma nämnaren här också; keso och ägg är storfavoriter! Äggröra är perfekt "mellanmål" eller när jag är sugen på något lätt och som man gärna kan salta. Jag har ingen sötsug så jag väljer salt i stället.

Vad har du för konstiga matkombon/mat-cravings just nu?
1 kommentar on "Mina 3 mat-cravings just nu:"
  1. Idag längtar jag efter överkokt broccoli med smör och flingsalt, äggröra och kokt korv med bröd och senap ^^

    SvaraRadera