Top Social

Sommarlistan 2018

måndag, juni 04, 2018

Vad gjorde du förra sommaren?
- Förra sommaren hade jag en härlig sommar med sol varvat med regn (tyvärr mestadelen av min semester). Jag hade en massa härliga balkonghäng med mina väninnor, hängde på skateparken en del, badade och solade och det bästa av allt; jag och Rick åkte till Kroatien i en vecka och det var sååå ljuvligt! Vill gärna köra den veckan i repris tack! Sen hade vi en väldigt fin midsommar också dessutom, vilket var toppen, förutom att det pissregnade under hela kvällen, haha. Tur att vi satt ute under stor parasoll.

Hur mådde du?
- Jag mådde riktigt, riktigt bra! Härliga lyckorus och ständiga nyp i armen.


Reste du någonstans?
- Oh ja, en resa jag aldrig kommer glömma! Jag och Rick åkte till Kroatien i en vecka och njut varje dag! Det blev mycket häng vid och i poolen, en massa god mat, båtturer, goda drinkar och roliga samtal. Det var otroligt härligt!

Planer för denna sommar?
- Denna sommar ska jag först fira in midsommar med bravur med goda vänner, sedan blir det en resa till Berlin och några veckor senare blir det en vecka i Kroatien igen. Så jag har en fullbokad sommar!

Bästa sommarstället?
- Åh, det måste vara i Båstad helt klart! Hemma hos Ricks mor, hennes man och deras katter. Det är verkligen fridfullt och lätt mitt smultronställe.

Här badar du helst?
- Vi bor väldigt nära havet, tack och lov, så det är bara 10 min från oss. Vi har några ställen vi föredrar, men bara jag har bra sällskap, hav och kan se botten så är jag nöjd!


Bästa sommarmaten?
- Den absolut bästa sommarmaten måste vara nypotatis, klippt gräslök, gräddfil, en marinerad köttbit, smält smör och en krispig och fräsch sallad till.

Hur länge ska du ha semester?
- Jag har sex veckor, men har delat upp det. Jag och Rick har en vecka tillsammans innan han börjar jobba och jag fortfarande har semester.

Vad ser du mest fram emot?
- Resan till Berlin, Kroatien, men även midsommarhelgen längtar jag fruktansvärt mycket efter! Det är en favorithögtid och ett bra firande för semestern!

Hur kommer du minnas sommaren 2018?
- Redan vid tolvslaget på nyår lovade jag mig att detta ska bli MITT år och hittills har det verkligen varit det! Detta kommer bli ett år att minnas och jag ska göra det med bravur.
Post Comment
Skicka en kommentar